Algemene voorwaarden


1 : Taartbestelling plaatsen

Dit kan via e-mail, de facebookpagina. Whatsapp, Messenger of telefonisch. De bestelling is definitief als deze bevestigd is en is doorgenomen, samen met de klant. Bij de taarten die afgehaald worden door de klant is het vervoer op eigen risico. Levering kan na de afspraak en is gratis.

Lekkere biscuit is niet verantwoordelijk voor leverings-, of communicatieproblemen veroorzaakt door informatie die verkeerd wordt doorgegeven. Bij wijzigingen behoudt Lekkere biscuit  het recht om de prijs naar aanleiding van veranderingen en dergelijke aan te passen. Dit word altijd vooraf naar de klant gecommuniceerd.

Lekkere biscuit  adviseert u om uw bestelling op tijd te plaatsen! Bestellingen dienen minimum 10 dagen  op voorhand (is er een heel speciale wens liefst nog vroeger zodat er nodige decoraties gemaakt of besteld kunnen worden ). Om de beste kwaliteit te kunnen leveren kan ik slechts enkele bruidstaarten per week in mijn planning zetten, daarom adviseer ik u de bruidstaarten en sweetcorners zo vroeg mogelijk te reserveren.

Lekkere biscuit  behoudt zich steeds het recht om bestellingen te weigeren.

2 : Taartbestelling aanpassen

Tot uiterlijk 1 week  voor de datum kunnen er, met goedkeuring van Lekkere biscuit , aspecten aangepast worden in het ontwerp. Later is het helaas niet meer mogelijk om verandering in de overeenkomst aan te brengen. Bij aanpassingen kunnen extra kosten aangerekend worden waardoor dit consequenties kan hebben voor de totale prijs.

3 : Taartbestelling annuleren

Tot uiterlijk 1 week  van tevoren kan de taart kosteloos geannuleerd worden per telefoon. Het annuleren van een bestelling kan dus niet via sms, facebook, whatsapp etc.!
Indien er speciale materialen zijn aangekocht kan dit toch in rekening gebracht worden. Bij annulering tot 7 dagen vóór de afgesproken datum zal de restitutie 50% bedragen. Bij bruidstaarten dient men 3 weken  op voorhand te annuleren. Indien niet, zal er 50% van het bedrag in rekening gebracht worden. Annuleert men slechts 1 week  op voorhand, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Lekkere biscuit  is een eenmansbedrijf. Bij overmacht zoals ziekte, familieomstandigheden of andere zwaarwegende privé aangelegenheden waardoor een taartopdracht niet door kan gaan, wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. In overleg met de klant wordt een nieuwe regeling gemaakt. Bij vooruitbetaling, zal het bedrag teruggestort worden op het bankrekeningnummer van de klant. Dit kan echter nooit meer zijn dan het overeengekomen bedrag van de taartopdracht.

4 : Prijzen

Minimale bestelbedragen: voor bruidstaarten geldt een minimum bestelbedrag van €200.

5 : Hygiëne

Lekkere biscuit beschikt over een goedkeuringsattest van de FAVV.

6 : Klachten

Als u niet tevreden bent over een taart of een ander product dient de klant dit direct of maximaal 12 uur na levering te melden bij Lekkere biscuit . Bij het afhalen van een taart door de klant is lekkere biscuit niet verantwoordelijk voor het vervoer van de taart. Lekkere biscuit  is ook niet verantwoordelijk voor de condities en de wijze waarop de taart thuis of op locatie bewaard wordt. Er dient een stukje taart bewaard te blijven om zo de klacht te kunnen bewijzen.

7 : Privacy

Lekkere biscuit gaat zorgvuldig om met de privacy van de klant en garandeert de klant dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. We gebruiken de gegevens van de klant om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen.

8 : Rechten

Alle rechten van de foto’s zijn voorbehouden aan Lekkere biscuit Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die lekkere biscuit levert. Door een taart bij Lekkere biscuit via internet of anderszins te bestellen gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande algemene voorwaarden.

9 : Cadeaubonnen

Cadeaubonnen kunnen worden aangekocht bij Lekkere Biscuits, dit kan via Telefonisch, Messenger of Whatsapp. Cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig vanaf de dag van aankoop, tenzij anders vermeld op de cadeaubon. De datum waarop de gereserveerde dienst plaatsvindt, dient te liggen voor uiterlijke geldigheidsdatum van de cadeaubon.

Cadeaubonnen zijn enkel geldig indien ze zijn voorzien van een nummer en vervaldatum. Het valideren van een cadeaubon gebeurt steeds op basis van het nummer van de bon. Eenieder die beschikt over deze unieke combinatie van bonnummer, kan de bon valideren. Het is aan de koper en/of de ontvanger van de waardebon om deze nummer te beschermen.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld, en kunnen niet worden gebruikt voor het aankopen van een nieuwe cadeaubon.

De waarde, het bedrag op de cadeaubon moet in één keer worden opgenomen. Resterende bedragen van een cadeaubon worden niet terugbetaald. Geldigheidsdatum kan niet verlengd worden.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.